GBC

Let’s Work Together

2022 İstanbul K-Medical Bio İhracat Toplantısı ve Suwon City Ticaret Misyonu
2022 İstanbul

K-Medical Bio İhracat Toplantısı ve Suwon City Ticaret Misyonu

Çarşamba, 19 Ekim, 2022

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul

Her zaman arayabilirsiniz: +902128136444

GBC İstanbul Kimdir?

Bizler GBC İstanbul olarak Türkiye ve Güney Kore arasında yapılabilecek iş anlaşmalarında hiçbir ücret talep etmeden iki ülke arasında adeta bir köprü görevi görüyoruz.

Aynı zamanda İstanbul ve Güney Kore’de sıklıkla düzenlediğimiz fuar ve ticaret toplantıları düzenliyoruz. Bu etkinliklerimizde Güney Koreli şirketlerin üst düzey yetkilileri ile bire bir görüşme sağlayabileceğiniz özel fırsatlar fırsatlar sunan organizasyonlar gerçekleştiriyoruz.

Toplantıda Koreli katılımcı şirketlerin yöneticileriyle yüzyüze veya online olarak tanışabilecek ve ürün numuneleri ile ilgili detaylı bilgi edinebileceksiniz.
Ürünlerin yüksek kaliteli olmasına rağmen piyasalarda rekabet edebilecek fiyatlara sahip olduğunu ve FTA (Free Trade Agreement) sayesinde ekstra vergi bulunmadığını da belirtmek isteriz.

2022 İstanbul K-Medical Bio İhracat Toplantısı ve Suwon City Ticaret Misyonu

K-Medical Bio İhracat Toplantısı

B2B Ticaret Toplantısı Katılım Sağlayan Güney Koreli Şirketler

Attoplex - korea

Attoplex

Attoplex, çeşitli hastalıkların moleküler yöntemlerle incelenmesi için birçok tanı kiti sunmaktadır. Ürün yelpazesi, yakın zamanda çıkan Maymun Pox’u da dahil olmak üzere 150’den fazla hastalık türüne uygulanabilir ve hatta veterinerlik hastalıklarını da kapsamaktadır. Attoplex’in PCR teknolojilerini içeren ve Companion Diagnostic teknolojisinde (CDx) birçok Koreli ilaç şirketi ile işbirliği üzerinde çalışan evde kişisel teşhis cihazları da mevcuttur.
Licote - korea

Braintech

Braintech’in LICOTE Akıllı İdrar Analiz Cihazı Mobil Uygulama ile bağlantılı olarak Licote, idrarınızı analiz ederek çeşitli hastalıkları teşhis etme özelliğine sahiptir. Cihaz, hızlı test etme özelliği sayesinde yüksek doğrulukla 6 saniyede anında sonuç verir. Ayrıca IP68 su geçirmez özelliği ile su kullanarak kolayca yıkanabilir. Licote hem evde hem de tıp merkezinde, her yerde kullanılabilir ve birçok kişinin muayenesini yönetebilir. Ayrıca uzak yerler, izole yerler ve hatta Pet Health’i kontrol etmek için çok verimli bir cihazdır.

Corecon

Kontakt Lens, çoğunlukla görme yönü, göz bakımı ve kişisel güzellik için gözlerin takılmasıdır. Kore’de üretilen Corecon’un kontakt lensleri, piyasanın ihtiyaçları ve trendine göre size birçok ton ve güç seçeneği sunar. Corecon ayrıca birçok tasarım deseni sağlar.

Endoderma

Mikroiğne Yaması Microneedle Patch, kozmetik veya ilaç ürünlerinizin dermise derinlemesine ulaşmasını sağlamak için tasarlanmıştır. Kozmetik veya medikal ürünlerin cildinizdeki etkisini arttırır. Endoderma ürünleri, Hyaluronik asit gibi farklı malzemelerle cilt bakımı etkilerini güçlendirmek için çeşitli bileşenler içerir. Böylece cildiniz daha sağlıklı ve güçlü bir cilt bariyerine sahip olur. Endoderma ürünleri güvenli bir ürün olarak onaylanmıştır ve yerel yönetmeliklerden geçerek 12’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

HanMaek Medical

HanMaek Medical, birçok Hasta Bakım ürününde uzmanlaşmış bir üreticidir. Ürün grupları içerisinde Yataklı Duş Taşıyıcı, Care Lift, Otomatik İdrar Tahliye Cihazı vb. ürünler yer alır. Ürün yelpazesi benzersiz ve yenilikçi olup, tümü hem bakım verenlere hem de hastalara kolaylık sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca, hastaların hastane hizmetlerinden yüksek düzeyde memnuniyet duymasını ve birçok bakıcı için yüksek iş verimliliğini garanti eder.

Heim Biotek

Heim Biotek, gelişmiş orijinal teknolojileri ile lider bir teşhis kiti firmasıdır. Heim Biotek’in ürünleri, miRNA moleküler teşhisine dayalı olarak, organ nakli sonrası hastalıkların teşhisinde son derece uzmanlaşmıştır. Ürün yelpazindeki bir diğer ürünü ise erken kanser tespit edici kiti ile yer almaktadır. Ayrıca, Heim Biotek’in ürünleri ve teknolojileri, teknik işbirliği için birçok küresel marka ve yabancı hükümet tarafından seçilmektedir.

Kitto Life

30 yıllık geçmişiyle Kitto Life, Kore’deki temsili Health Functional Food markalarından biridir. Kitto Life’ın ürün yelpazesi, Kemik ve Eklem sağlığından EyeCare ve FatControl’e kadar farklı işlevlere sahip birçok ürünü kapsar. Kitto Life ayrıca malzeme tedariki ve OEM üretimi gibi birçok iş türüne açıktır.

Pixelro

Pixelro, Samsung Electronics’in bir yan kuruluşudur. Kendi patentli teknolojisiyle Pixelro’nun üst düzey ekran/film ürünleri, parlamayı kontrol ederek ve okunabilirliği büyük ölçüde artırarak göz yorgunluğunuzu azaltır. Pixelro’nun ürünleri, yüksek şeffaflık, kirlilik önleyici kaplama, güvenli kırılmaz kaplama, UV koruyucu kaplama gibi görmenin ilk aşamasına yardımcı olan farklı özelliklere sahiptir.

VOAS

VOAS Tech’in sloganı, herkesin kolayca kullanabileceği güvenli ve çevresel kozmetik markasıdır. VOAS’ Dr. Light kozmetik ürünleri, içerik olarak diğer kozmetik ürünlerinden farklıdır. Cildinizi zararlı maddelerden ve stresten korumak için doğaya yönelik birçok bileşen kullanan ürünler geliştirir. Ayrıca profesyonel saç bakım cihazları mevcuttur. Saç derinize yüksek canlılık ve saflık sağlayan profesyonel cihazları evinizde kullanabilir veya kişisel bakım marketlerinden satın alabilirsiniz. Bu ürünler, saç derinize yüksek canlılık ve saflık sağlarlar.

UMTR

UMTR, NC Membran ve Şişe Üstü Filtre ürünlerinin ilk Kore’li yerli üreticisidir. UMTR ürünleri genel olarak BIO laboratuvarlarında kullanılabilir ve tüm teşhis kitlerinin hammaddesi olarak kullanılabilir. UMTR ürünleri diğer ürünlere nazaran hızlı ve verimli filtreleme ve yüksek hassasiyet gösterir. UMTR’nin alanı, laboratuvar sarf malzemelerinden başlayıp, rekabet gücü yüksek temel bir ürün olarak Biyo ve İlaç endüstrilerine genişletilmiştir.

Suwon City Ticaret Misyonu

B2B Ticaret Toplantısı Katılım Sağlayan Güney Koreli Şirketler

Aeonus

Aeonus’un ürün ve hizmetleri tamamen Net-Sıfır ve Çevre Dostu olmak üzere yoğunlaşmıştır. Aeonus, yakın gelecekteki tüm endüstriyel alanlarda gerekli ve rekabetçi olabilecek RE-100 (%100 yenilenebilir enerji) fikrini takip ediyor. Aeonus’un iki ürününün isimleri – INDEGO ve e-Gopang’dır. Indego, elektrikli araç pil takımıyla donatılmış bir mobil elektrikli şarj cihazıdır (ESS: enerji depolama sistemi) ve uzak bir yere çevre dostu elektrik sağlayabilir. Dizel ESS’yi daha iyi verimlilik ve çevre dostu konforla değiştirebilir.
Ecoway

Ecoway

Ecoway’in Boşaltma Sifonu Kalp Kapakçığı mekanizması ile uygulandığında yaşam tarzınızın küçük bir kısmına büyük rahatlık verir. Kalp Kapakçığı sistemine benzer ve her türlü reflüyü önler. Ayrıca özel silikon malzeme, güçlü clorox ve antibakteriyel/küf önleyici fonksiyonlara karşı bile yarı kalıcı yüksek dayanıklılık sağlar. Bu ürünler Banyo, Evye ve Klima dış ünite için tasarlanmıştır.

Hi-Tech LnH

Hi-Tech LnH, mobil yüz cihazları üretme yeteneğine sahiptir. Peeling, lifting, beyazlatma, akne bakımı vb. gibi çeşitli işlevleri vardır. Cilt tipinize uygun bir kullanım ve yüksek cilt bakımı etkileri ile uygun fiyat aralığı sunar. Hi-Tech’in tüm ürünleri kablosuz ve kolay kullanımlıdır. Böylece kullanan kişilere avantaj sağlar. Android veya iPhone ile uyumludur. Uygulamayı indirerek cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Hi-Tech LnH

Tae Lim

Tae Lim Corporation, Deco Sheet, Deco Fayans ve Zemin Yapıştırıcısı gibi çeşitli ev iç malzemeleri konusunda uzmanlaşmıştır. Bu ürünler Tae Lim’in güvenilir üretim tesisinde üretilmekte ve çeşitli tasarım ve sipariş seçenekleri sunmaktadır. Tae Lim’in yeni piyasaya sürdüğü Deco Karo, özel tekniği ile normal ürünlere göre 5 kat daha dayanıklıdır.
Furry Friend (Paws & Nature)

Furry Friend

AURA Cosmetic’in ‘Paws & Nature’ markası, en yüksek kalitede evcil hayvan bakım ürünleri olarak tasarlanmıştır. Ürününün içerisinde Pet Duş Filtresi, Pet Şampuanı ve Pet’s SkinCare cihazları bulunmaktadır. FDA ve CE sertifikalı Paws&Nature Pet Duş Filtresi, sevgili köpek ve kedi arkadaşlarınıza sağlıklı duş ve aromaterapi etkisi verir. Duş filtresi, su musluğundaki klor gecikmesini azaltır ve doğaya yönelik içeriği ile evcil hayvanlara büyük ölçüde psikolojik rahatlık sağlar.

Destek programımızla Güney Kore ile ticaretiniz için yeni fırsatlar elde etmenizi umuyoruz

Asset 40@3x

Toplantıya katılım sağlamak isterseniz aşağıda bulunan telefon numarası üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Asset 37@2x

Lütfen bu etkinliğin kataloğunu indirin

gyeonggi-do